“Quotografie” Bloggen over quotes uit de fotografie

Quotografie.

Klinkt dat gek? Een fotograaf die schrijft over quotes uit de fotografie?

Misschien. Toch nieuwsgierig?

Er valt zoveel te vertellen over dit vak. Er kwam een grote behoefte bij mij naar boven om wat ik voel bij mijn vak op te schrijven en met jou te delen. Al zoekend naar een vorm kwam ik in een van mijn oude studieboeken van de Fotovakschool een beroemde quote tegen van een misschien wel nog beroemdere fotograaf. En toen had ik hem. Bloggen en vertellen over het mooie vak van fotografie aan de hand van quotes! Uitgesproken door de groten der aarde.

Er zit soms veel verscholen in zo’n ogenschijnlijk simpel zinnetje. Sommige quotes die ik tegenkom doen me niet veel. Anderen zetten me weken aan het denken en raken me diep. Ik nodig je graag uit om mee te gaan naar het land der quotes van fotografen. Niet alleen wil ik je graag vertellen wat zo’n quote met mij doet, ik ben ook enorm benieuwd wat het bij jou oproept.

Wie weet, kom ik of jij zelf ook nog wel eens op een briljante quote! Heel veel lees plezier! Enne…. zoals je ziet heb ik er zelfs een naam voor bedacht……Quotografie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *